انبارگردانی

در کلیه واحدهای اقتصادی، مخصوصأ در واحدهای تولیدی و صنعتی، انبار محل نگهداری اقلامی است که برای رفع نیاز و تقاضای آنی مورد استفاده قرار می گیرد. موجودی مواد اولیه، مواد بسته بندی، اقلام مصرفی و کلیه اجناسی که به هر نحوی مورد استفاده واحدهای مختلف است، در انبار نگهداری می شود؛ از همین رو شیوه دسته بندی و نوع نگهداری فیزیکی از اجناس و همچنین شیوه نگهداری اطلاعات تعدادی از ورود، خروج و مانده اقلام موجود در انبار، بسیار حائز اهمیت است و می بایست سیستماتیک باشد.

انبارها به عنوان یک حلقه ارتباطی بین تولید و مصرف و از طرفی حلقه ارتباط بین خرید و فروش کالا،  می بایست مورد نظارت و شمارش باشند یا به عبارت دیگر انبارگردانی شوند. انبارگردانی علاوه بر کنترل و جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی، باعث حفظ کیفیت اقلام موجود و همچنین تعداد دقیق اقلام برای تصمیم گیری در تولید و مصرف می گردد. با توجه به توضیحات مختصر فوق، می توان نتیجه گرفت که انبار، انبارداری و انبارگردانی، در هر سازمان مخصوصأ واحدهای تولیدی و صنعتی بسیار با اهمیت است و از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

آموزش انبارگردانی در همـکلان، ضمن تشریح مبانی و مفاهیم این موضوع، به نکات اصلی و کاربردی در رابطه با این موضوع خواهد پرداخت.

"جهت کمک به ارتقای حرفه، این آموزش به صورت رایگان برگزار می گردد"

مرحله 1 از 2